M E D I T A T I E N E T
Meditatie op de werkplek
Meditatienet is een netwerk van ervaren meditatietrainers die bedrijven en instellingen ondersteunen bij het invoeren van meditatie op de werkplek. Meditatienet is een initiatief van Wino Penris.
Home
Terug

In Zwolle zijn de volgende trainers actief:

 

John Kenter (1960)
038 - 4660 868
06 - 165 704 79
e-mail
www.bedrijfsmeditatie.com

Vanuit mijn basis als registeraccountant heb ik veel jaren ervaring opgedaan als manager. Een managementtraining heeft mij op het pad van yoga en meditatie gebracht, waarin ik inmiddels vele jaren lessen geef. Sinds 2002 doe ik dat in mijn eigen centrum, de Milarepa Toren in Zwolle. Voor mij is daarmee het eerste deel van mijn droom vervuld. Ik heb mijn rationele achtergrond verbonden met mijn intu´tieve mogelijkheden. Nu ben ik gestart met het vervolg van mijn droom: het aanbieden van meditatietrainingen en workshops aan organisaties, aangevuld met consulting en coaching. Een stap die ik heb genomen omdat ik uit eigen ervaring weet dat de capaciteiten van veel medewerkers nog maar voor een klein deel wordt gebruikt. Vanuit mijn rationele achtergrond en intu´tieve ontwikkeling kan ik een brug slaan naar mensen met verschillende achtergronden en belevingswerelden, waarbij ik weet wat belangrijk is voor de organisatie. Mijn doel is het optimale uit mijzelf en uit andere mensen te halen.

John Kenter

 

Brenda Wielders (1982)
038-4660868
06-47137683
e-mail
www.livingjoy.nl

Vanuit mijn praktijk Livingjoy geef ik workshops en trainingen aan organisaties. Een belangrijk onderdeel hiervan is bedrijfsmeditatie (www.bedrijfsmeditatie.com). Daarnaast maak ik regelmatig intu´tieve schilderijen, ook in opdracht van organisaties. Inmiddels heb ik mijn werk als gastvrouw en leidinggevende in een druk bezet restaurant opgegeven om mij volledig op mijn praktijk te kunnen richten . Na een burn out op 22 jarige leeftijd ben ik het leven vanuit andere invalshoeken gaan bekijken, waardoor ik mijn hooggevoeligheid onder ogen moest gaan zien. Meditatie heeft mij geholpen om te durven kijken naar wat er in mij beweegt.

Vanuit eigen levensvisie, intu´tieve ontwikkeling en ervaring voel ik de drive om werknemers en organisaties te begeleiden om zich te focussen op dat "wat op dat moment" het meest van belang is.

Brenda Wielders