M E D I T A T I E N E T
Meditatie op de werkplek
Meditatienet is een netwerk van ervaren meditatietrainers die bedrijven en instellingen ondersteunen bij het invoeren van meditatie op de werkplek. Meditatienet is een initiatief van Wino Penris.
Home
Terug

In Zeist zijn de volgende trainers actief:

 

Judith Meiling
06 24 35 43 66
e-mail

Ik ben Judith Meiling, geboren in 1960. Mijn eerste werkzaamheden verrichtte ik in het bewegingsonderwijs en de sportsector. Sinds 1990 begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik geef groepstrainingen, individuele coaching en begeleid bestaande teams in het bedrijfsleven (profit en non-profit). Daarbij werk ik vanuit vier niveaus: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Ik heb daar met twee collega’s een boek over geschreven met de titel: de beer is los. Bij mijn werk als meditatietrainer ligt het accent op mindfulness. Ik gebruik zit-, loop- en ligmeditaties. Zelf vind ik mijn rust naast meditaties in tai-chi wuxigong, volleybal en zeilen. Tevens ben ik aangesloten bij een ethische kring.

Judith Meiling

 

Centrum Zijnsorientatie
Utrechtseweg 133 
3702 AC Zeist
030 262 1487
e-mail
www.zijn.nu

Chris Kersten

Centrum Zijnsorientatie

Het motto van Centrum Zijnsoriëntatie is: Jezelf en (daardoor) de Wereld tot Bloei Brengen. Ieder mens verlangt naar Zelfrealisatie: werkelijk van betekenis zijn en daarin steeds verder groeien.

Daarvoor zijn Zelfbegeleiding en Zelfleiderschap nodig. Centrum Zijnsoriëntatie is pionier in de gecombineerde toepassing van psychologische en spirituele inzichten en instrumenten bij opleidingen, trainingen en individuele begeleiding van mensen. Door de combinatie van diepzinnig en praktisch werken bereiken we een duurzaam effect.

Voor organisaties verzorgen we maatwerkprogramma’s op het niveau van de organisatie als geheel, van afdelingen, of van individuele medewerkers en dat op allerlei gebieden zoals cultuurverandering, klantgerichtheid, leiderschap, teambuilding, conflicthantering, ziekteverzuim, stresshantering enz. We kunnen beleidsmatig adviseren, (project-) teams opleiden en begeleiden en/of operationele support bieden.

Bezoek onze uitgebreide website www.zijn.nu of bel Chris Kersten op 06 44726934. Volg ons op Twitter en Facebook.