M E D I T A T I E N E T
Meditatie op de werkplek
Meditatienet is een netwerk van ervaren meditatietrainers die bedrijven en instellingen ondersteunen bij het invoeren van meditatie op de werkplek. Meditatienet is een initiatief van Wino Penris.
Home
Terug

In Rotterdam zijn de volgende trainers actief:

 

Yolanda de Vrij
06 - 514 36 456
e-mail
www.yolandadevrij.nl

Meditatie zonder zweverigheid. Een gezonde werknemer is voor bedrijven van groot belang. Ik bied bedrijven de mogelijkheid hun medewerkers kennis te laten maken met verschillende vormen van meditatie. Gezondheid heeft voor mij te maken met compleet welzijn; leven in het hier en nu, lichamelijk, emotioneel en mentaal fit zijn zowel in het werk als privé. Ik geef voor bedrijven korte workshops. Mijn werkervaring ligt op het gebied van Yoga & Meditatie, coaching in stressreductie en het geven van workshops.

Yolanda de Vrij

 

Niels Emonts
06-13841198
e-mail
www.zakelijkmediteren.nl

Zakelijk Mediteren verzorgt heldere, niet-zweverige vitaliteitstrainingen voor professionals die hun hele carrière fit en creatief willen blijven.
Zijn u en uw medewerkers op zoek naar meer balans & creativiteit in het werk? Meditatie is een uitstekende methode om je vitaler en meer gefocust te voelen.

Niels Emonts