M E D I T A T I E N E T
Meditatie op de werkplek
Meditatienet is een netwerk van ervaren meditatietrainers die bedrijven en instellingen ondersteunen bij het invoeren van meditatie op de werkplek. Meditatienet is een initiatief van Wino Penris.
Home
Terug

In Den Haag zijn de volgende trainers actief:

 

Bjorn Aris
www.returnonpeople.nl


 

 

René Muyselaar
06 - 47984417
070 - 8891157
e-mail
www.mentalenty.nl

Mediteren is leren op een actieve wijze te ontspannen, waardoor je ook op een ontspannen wijze, actief kunt zijn.

Energie - , ademhalings - en concentratieoefeningen helpen je dichter bij jezelf te komen en te blijven. Lichaam, geest en ziel worden met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor gevoelens als inspiratie en compassie ook tot uitdrukking komen in ‘gedachten’, woorden en gedrag. Tevens helpen deze oefeningen activiteiten te ontplooien die goed samengaan met de mensen met wie je samenwerkt of leeft. Creativiteit en saamhorigheid gaan hand in hand. Oefening baart uiteindelijk kunst.

Ik geef trainingen aan bedrijven en gebruik daarbij diverse meditatietechnieken. Trainingen hebben betrekking op ontwikkeling van talenten, teambuilding en innerlijk leiderschap. Ook geef ik meditatieworkshops en cursussen op de werkplek.

René Muyselaar

 

Niels Emonts
06-13841198
e-mail
www.zakelijkmediteren.nl

Zakelijk Mediteren verzorgt heldere, niet-zweverige vitaliteitstrainingen voor professionals die hun hele carrière fit en creatief willen blijven.
Zijn u en uw medewerkers op zoek naar meer balans & creativiteit in het werk? Meditatie is een uitstekende methode om je vitaler en meer gefocust te voelen.

Niels Emonts

 

Wino Penris (1959)
033 - 3013613
e-mail
www.winopenris.nl

Ik gebruik meditatie veel bij het coachen en trainen van mensen op het vlak van persoonlijk functioneren, communicatie en bewustzijn. Centraal staat daarbij de zoektocht naar verborgen of vergeten keuzemogelijkheden. Of het nou over je werk gaat of over je privé-leven, uiteindelijk komt het erop aan of je authentiek kunt zijn en durft te opereren vanuit liefde en vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en de ander. Visualisatie is een krachtig en eenvoudig instrument om die liefde en dat vertrouwen te vinden. En daarmee innerlijke rust.
Sinds 2001 leid ik ook primair op ontspanning gerichte meditaties op de werkplek.

Wino Penris